می تواند واکنش قهوه ای شدن زردآلو را به تعویق بیاندازد نیز انجام شده است

زردآلو خشک شده (Hacihaliloglu) از منطقه مالاتیا ترکیه بدون کاربرد دی اکسید گوگرد بسته بندی شده در پلی وینیل کلرید لمینیت شده با کیسه های پلی اتیلن با ضخامت های مختلف در فضای نرمال و اصلاح شده در دمای 1±5، 1±15 و 1±25 درجه سانتی گراد نگهداری شد.

به ترتیب. تغییرات خصوصیات کیفی زردآلو قیسی زردآلو تیزابی با استفاده از روش‌های ارزیابی عینی و حسی طی یک دوره نگهداری 48 هفته‌ای مورد بررسی قرار گرفت.

این مطالعه نشان داد که زردآلوهای آفتاب‌خورده بدون سولفور تا 30 قیسی زردآلو ماندگاری دارند، مشروط بر اینکه در اتمسفر اصلاح‌شده بسته‌بندی شده و پس از فرآوری در دمای 1±5 درجه سانتی‌گراد نگهداری شوند.

میوه زردآلو (Prunus armeniaca L) که عمدتاً در منطقه مدیترانه کشت می شود، به دلیل طعم لطیف و کیفیت غذایی بالا مصرف می شود.

زردآلو را می توان به عنوان میوه های تازه کامل، میوه های خشک (ارگانیک، بدون سولفور، سولفوره)، پوره میوه، مربا، مارمالاد یا به عنوان آب میوه مصرف کرد.

به تاخیر انداختن واکنش های قیسی زردآلو صادراتی ای شدن آنزیمی و غیر آنزیمی در طول خشک کردن و ذخیره سازی. با استفاده از دی اکسید گوگرد، رنگ طبیعی زرد مایل به قرمز زردآلو در طول خشک کردن، پردازش و ذخیره سازی حفظ می شود.

بنابراین، زردآلوهای گوگرددار دارای ماندگاری و نگهداری طولانی هستند که برای مصرف‌کننده و پرورش‌دهنده مفید است.

یا درمان هایی که می تواند واکنش قهوه ای شدن زردآلو را به زردآلو قیسی مرند بیاندازد نیز انجام شده است.

اگرچه سولفوره کردن چندین مزیت دارد، اما گروه هایی از مصرف کنندگان وجود دارند که به غذاهای حاوی گوگرد حساسیت دارند و زردآلوهایی را ترجیح می دهند که با دی اکسید گوگرد درمان نشده باشند.

  • منابع:
    1. Quality Changes in Unsulfured Sun Dried Apricots During Storage
  • تبلیغات: 
    1. با کنسرو به جزیره مالدیو سفر کنید.
    2. کشمشی که باعث خشک شدن دریاچه ارومیه شد!
    3. کشف ماهی هایی که در کویر زنده می مانند!
    4. برای اولین بار توانسته اند قلب قورباغه را به میگو پیوند دهند!