فلفل قرمز نه تنها از نظر رنگ با انواع دیگر فلفل متفاوت است. در اینجا تمام اطلاعات مهم در مورد ادویه را پیدا خواهید کرد.
فلفل قرمز سبزان در کنار نمک یکی از مهم ترین ادویه ها در هر آشپزخانه ای است. طعمی تند به غذا می دهد و طعم آن را کامل می کند. اما فلفل فقط فلفل نیست.
بین انواع سبز، سیاه، سفید و قرمز تمایز قائل شد. فلفل قرمز نقش ویژه ای در آشپزخانه ایفا می کند زیرا تنوع آن بسیار نادر است.
اصولا می توانید از فلفل قرمز مانند هر نوع فلفل دیگری استفاده کنید. اما توجه داشته باشید.
دانه های فلفل قرمز را نباید در آسیاب فلفل معمولی آسیاب کنید. دانه ها بسیار نرم هستند بهتر است آنها را روی ظرف بپاشید. از طرف دیگر، میتوانید فلفل قرمز را به آرامی در هاون خرد کنید و قبل از چاشنی دادن غذا با آن، آن را با فشار وارد کنید.
برای حفظ طعم کامل دانه های فلفل ، بهتر است ظرف های خود را در پایان زمان پخت بپاشید.
گوشت تابه ای مانند فیله و استیک اما برای حفظ محیط زیست، موارد زیر در مورد گوشت صدق می کند کمتر، بیشتر است، و اگر چنین است، کیفیت ارگانیک دارد.
ماهی اما مراقب باشید بیشتر انواع ماهی ها بیش از حد صید می شوند و بنابراین توصیه نمی شود.
فلفل قرمز به دلیل نت شیرین خود برای تصفیه دسر یا شکلات – به خصوص در ترکیب با میوه – نیز مناسب است.
فلفل قرمز علاوه بر فواید طعمی که دارد می تواند از نظر بصری نیز امتیاز کسب کند. دانه های فلفل به دلیل رنگ قرمز تیره ای که دارند بسیار جذاب هستند و به عنوان تزیین میز یا رویه غذاهای خاص ایده آل هستند.
فلفل قرمز را می توان تا دو سال نگهداری کرد. با این حال، باید آن را در یک مکان تاریک و خنک نگهداری کنید و تا حد امکان در بسته بندی کنید.