در منازل در صورت فراهم بودن شرایط و وجود فضای آزاد، میتوان میوه انجیر را به کمک نور خورشید و یا بهرهگیری از جریان هوا خشک کرد.
استفاده همزمان از هر دو روش نیز معمول بوده و معقولتر میباشد.
با خرید انجیر خشک بسته بندی بسیار سود می کنید.
در صورت وجود فضای مناسب میتوان انجیر را درون توری مشبک قرار داده و آن را به مدت چند روز در معرض نور خورشید قرار داد.
برای اطمینان از سلامت محصول، میتوان از یک تور نازک برای پوشاندن روی انجیر نیز استفاده کرد.
نکتهای که مجددا بایستی متذکر شویم اینکه بایستی به میوه انجیر تا زمان نیمهخشک شدن و ریزش طبیعی زیر درخت فرصت داد.
در روش دیگر برای خشک کردن انجیر، ابتدا میوهها از یک نخ عبور داده میشوند.
باید بدانید انجیر خشک ساوه بسیار پرطرفدار است.
پس از آن مجموعه تسبیحوار انجیر، در محلی که در معرض نور خورشید باشد آویزان میگردد.
گاهی اوقات قبل از شروع خشک کردن انجیر با این روش، مقداری آرد به آن زده میشود.
روش دیگری که در منازل میتوان از آن بهره برد استفاده از فرگاز یا آون میباشد.
در این روش بایستی فر از قبل گرم شده و دمای آن بر روی ۶۰ درجه سانتیگراد قرار گیرد.
باید بدانید انجیر خشک ذغالی بسیار طرفدار دارد.
پس از آن میوه انجیر بر روی صفحه مشبکی درون فر قرار میگیرد.
نکته مهم اینکه درب فر بایستی کمی باز باشد تا رطوبت انجیر از فر خارج شود.
در غیر اینصورت انجیر بسیار داغ شده و پخته میشود.
همچنین انجیر درون فر بایستی هر چند وقت یکبار چرخانده و پشت و رو گردد.
مدت زمان مورد نیاز برای ماندن انجیر نیمه خشک درون فر در حدود ۱۲ تا ۱۸ ساعت میباشد.
انجیر تازه (تر)، ممکن است درون فر تا ۳۶ ساعت زمان نیاز داشته باشد.
انجیر خشک زمانی بهدست آمده که آب داخل میوه کاملا خشک شود و انجیر حالت چروکیدگی پیدا کند.
- منابع:
- تبلیغات: