اکثر آمریکاییهای چینی-آمریکایی حاضر در آن میز نسل دوم بودند. این بدان معناست که ما اساساً آمریکایی هستیم. ما The Office را تماشا می کنیم و یخ را در نوشیدنی های خود دوست داریم و از اینستاگرام بسیار بیشتر از WeChat استفاده می کنیم.
همچنین به این معنی است که والدین ما اولین کسانی بودند که به ایالات متحده مهاجرت کردند. آنها هزاران سال فرهنگ اجدادشان – تاریخ، ارزشها، غذا – را با خود حمل میکردند، اما با چالشهایی بسیار سختتر از طعنه زدن در کافه تریا مواجه بودند. آنها مجبور بودند زنده بمانند، تا با این کشور عجیب و غریب سازگار شوند، جایی که مردم دقیقاً به آنچه فکر می کنند می گویند و با قاشق برنج می خورند و کفش های خود را در خانه در نمی آورند. والدین ما هنوز با آن مبارزه روبرو هستند. مادر من، تا به امروز، هرگز آنقدر اعتماد به نفس ندارد که به تنهایی پیش دکتر برود.
با این حال، احساس گاز گرفتن پای مرغ – از طعم شیرین،طرز تهیه پای مرغ سرخ شده، خوش طعم و تند که دهان شما را پر می کند و بافت چسبناک و جویدنی که زبان شما را به هم می زند – همه چیز را کمی بهتر می کند.
ما به عنوان چینی-آمریکایی، آواتار هستیم، پل بین این دو جهان – دقیقاً در نام آن وجود دارد. ما مثل آمریکاییها لباس میپوشیم و صحبت میکنیم، اما در خانه والدینمان و اغلب در چین بزرگ شدهایم. این گاهی اوقات جالب است – در نمایشگاه های چند فرهنگی مدرسه راهنمایی یا در کلاس های مقاله نویسی شخصی. اما بیشتر اوقات، بد است – زمانی که ما یک مرجع فرهنگ پاپ دریافت نمی کنیم یا وقتی برای ارتقای شغلی از ما دور می شویم یا وقتی نمی توانیم با پدربزرگ و مادربزرگمان گفتگو کنیم.
ایجاد تعادل بین دو هویت سخت است و افراد با انتخاب یک طرف یا تلاش با آن کنار می آیند. برخی ترجیح می دهند با والدین خود به زبان انگلیسی صحبت کنند و به جای چای قهوه بنوشند. برخی دیگر در پکن در خارج از کشور تحصیل می کنند و به همه درباره تمام زائده های گوسفند و خوک که خورده اند می گویند.