پسته مانند تمام میوه های خشک میوه هایی با محتوای کالری بالا (حدود 570 کیلو کالری در 100 گرم) است، اما به همان اندازه از نظر خواص تغذیه ای غنی است.
لازم به ذکر است که پسته خندان قزوین از حدود 2 درصد آب، حدود 21 درصد پروتئین، 45 درصد چربی، 10 درصد فیبر و 8 درصد شکر تشکیل شده است. مواد معدنی موجود در پسته به مقدار زیاد عبارتند از کلسیم، آهن، فسفر، منیزیم، پتاسیم، منگنز و مس.
در میان فراوان ترین ویتامین ها، ویتامین های گروه B (به ویژه B1 و B6) و ویتامین های A، C، E، K و فولات را می بینیم.
پسته همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است که با رادیکال های آزاد مسئول آسیب اکسیداتیو و پیری سلولی مقابله می کند. فراوان ترین آنها بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین است.
تحریریه ViverSano.net
پسته از میوه های گیاه پسته ورا است.
درخت پسته متعلق به خانواده Anacardiaceae است ، منشأ شرقی دارد و ارتفاع آن حتی می تواند از 10 متر هم فراتر رود.
در بازار، پسته را می توان به صورت تازه اما اغلب به طور طبیعی برشته یا شور یافت کرد.
پسته ها با رنگ سبز مشخص خود در یک فیلم پوشیده شده و در یک پوسته سفت محصور شده اند.
آنها عمدتاً در ترکیه، آمریکا، ایران و ایتالیا به ویژه سیسیل در برونته تولید می شوند که پسته با برند DOP تولید می شود.
پسته، مانند همه میوه های خشک ، میوه هایی با محتوای کالری بالا (حدود 570 کیلو کالری در 100 گرم) است، اما به همان اندازه از نظر خواص تغذیه ای غنی است.
پسته از حدود 2 درصد آب، حدود 21 درصد پروتئین، 45 درصد چربی، 10 درصد فیبر و 8 درصد شکر تشکیل شده است.
مواد معدنی موجود در پسته به مقدار زیاد عبارتند از کلسیم ، آهن ، فسفر ، منیزیم ، پتاسیم ، منگنز و مس.
در میان فراوان ترین ویتامین ها، ویتامین های گروه B (به ویژه B1 و B6) و ویتامین های A، C ، E، K و فولات را می بینیم.